×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : چهارشنبه, ۵ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Wednesday, 24 April , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش خط اقتصادی ، رحمان فرمانی ظهر امروز در جمع خبرنگاران درباره صادرات محصولات صنایع دستی از استان اظهارداشت: به علت نبود پایانه تخصصی صادراتی، بسیاری از صنایع‌دستی گلستان از گمرک سایر استان‌ها صادر می‌شود که آمار دقیقی در این زمینه وجود ندارد؛ آمار صادرات محصولات صنایع‌دستی استان بر دو اساس رسمی از طریق گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) تهران و یا به‌صورت چمدانی گردآوری می‌شود.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان اظهار کرد: آمار صادرات صنایع‌دستی استان از گمرک، در پایان سال قابل‌ارائه است و میزان صادرات چمدانی محصولات صنایع‌دستی استان نیز در هر فصل از طریق خود اظهاری هنرمندان و صنعتگران و صحت سنجی آن توسط کارشناسان صنایع‌دستی با استفاده از فاکتورهای فروش، محاسبه می‌شود.

او تصریح کرد: هنرمندان استان گلستان همه‌ساله بخشی از تولیدات خود را از طریق واسطه‌ها و یا به‌صورت چمدانی به سایر کشورها صادر می‌کنند که این موضوع با توجه به شیوع کرونا ویروس و تضعیف همه بخش‌های تولیدی و فروش، بازرگانی خارجی تا حد زیادی تحت شعاع این معضل قرارگرفته است.

فرمانی خاطرنشان کرد: در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰، میزان تقریبی صادرات چمدانی تولیدات صنایع‌دستی هنرمندان و صنعتگران استان ۱۰۱ هزار و ۶۷۴ دلار بوده است.

وی اظهار کرد: گلیم و گبه، فرش چرم، زیورآلات ترکمن، رودوزی سنتی، پارچه دستبافت و جاجیم از عمده محصولات صادراتی صنایع‌دستی استان گلستان است که از طریق واسطه‌ها و به‌صورت چمدانی به کشورهای ایتالیا، آلمان، ژاپن، ازبکستان، عراق، قزاقستان، ترکیه، استرالیا، بحرین، کانادا و روسیه و غیره صادرشده است.

سرپرست اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی گلستان در ادامه گفت: بازاریابی مناسب درزمینه صادرات، دریافت مشاوره از تاجران خبره استان، تشکیل انجمن هنرمندان باهدف افزایش صادرات محصولات صنایع‌دستی، تقویت تشکل و موسسه‌های فعال درزمینه صادرات، حضور هنرمندان در دوره‌های آموزشی اتاق بازرگانی، عضویت در اتاق بازرگانی و اخذ کارت بازرگانی از راهکارهای تقویت صادرات تولیدات هنرمندان صنایع‌دستی استان گلستان است. وی تأکید کرد: استان گلستان دارای صنایع‌دستی متنوعی است که می‌توان با رفع دغدغه فروش داخلی و خارجی هنرمندان و صنعت‌گران این حوزه، زمینه رونق بخشیدن به تولید و تداوم پایدار این نوع کسب‌وکار را فراهم کرد.

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.