×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : پنج شنبه, ۲۹ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Thursday, 19 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر
بانک ها باید شریک استراتژیک فین تک ها و کسب و کارهای پلتفرمی باشند

به گزارش روابط عمومی بانک ملی ایران، دکتر نجارزاده در میزگرد تخصصی «گستره عملیات و خدمات بانکی» تاکید کرد:تغییراتی که در ارائه خدمات نظام بانکی شاهد آن هستیم، بسیار گسترده و سریع در حال شکل گرفتن و در نوع خود بی نظیر است.از یک طرف انتظارات، نیازها و خواسته‌های مشتریان لحظه به لحظه متنوع تر و تغییر پذیرتر شده و از طرف دیگر کاربرد فناوری‌های مالی منجر به تغییرات در انتظارات مشتریان از نظام بانکی شده است.

وی با اشاره به تاثیر بیماری کرونا در ارائه خدمات بانکی به عموم مردم گفت: کرونا نوع روابط نظام بانکی با مشتریان را دچار تغییرات اساسی کرده است.صنعت بانکداری طی این دوره شاهد جهشی در ارائه خدمات به مشتریان بود به گونه ای که در آن دوران مردم بیش از پیش از اپلیکیشن‌های مالی بانکی و خدمات غیر حضوری به صورت گسترده استفاده می‌کردند.

وی افزود: پس از دوران کرونا نیز استفاده از خدمات غیر حضوری به شکل گسترده ادامه یافت به دلیل اینکه استفاده از اپلیکیشن ها به جای مراجعه به شعب برای مردم تبدیل به عادت شد.

دکتر نجارزاده بیان کرد:مردم و مشتریان در حال عادت کردن به بانک به عنوان یک برنامه هستند نه یک ساختمان یا مجموعه ای از شعب.بنابراین با توجه به شرایط موجود باید گفت که ما شاهد پایان بانکداری سنتی در صنعت بانکداری هستیم و مزیت‌هایی که پیش از این در نظام بانکی اهمیت داشت اکنون اهمیت سابق را ندارد.

وی افزود:در گذشته تعداد شعب فیزیکی گسترده معیار سنجش کارایی یک بانک بود اما اکنون ارائه خدمات غیرحضوری و استفاده از فناوری‌ها،معیار کارآمدی بانک ها شده است.

مدیر عامل بانک ملی ایران با اشاره به تغییرات گسترده در مدل کسب و کارها گفت: با تغییرات ایجاد شده در مدل کسب و کارها، باید مشکلات قوانین فرادستی در رابطه با آنها بر طرف شود؛بانک ها نیز باید برای این کسب و کارها برنامه داشته باشند و با توجه به سرعت تغییراتی که به واسطه هوش مصنوعی در عرصه کسب و کارها در حال رخ دادن است باید این برنامه ها در بازه های کوتاه مدت تری بازبینی،اصلاح و تکمیل شوند.

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.