×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : یکشنبه, ۱۸ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Sunday, 8 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

تشنگی در کنار کارون بار دیگر صدای اعتراض مردم خوزستان را بلند کرد تا نشان دهند در ایران می‌شود کنار چاه‌های نفت زندگی کرد، اما برای دریافت آب ۴۰ سال فقط وعده وعید شنید.
پلیس اهواز دلیل اعترضات مردمی را «بی‌توجهی مسئولان به مردم غیزانیه در خصوص تامین آب شرب» خوانده بود. با اینکه فعلا این اعتراض پایان یافته اما درد و رنج مردم هنوز پایان نیافته است.
هر وقت مردم اعتراض می‌کنند، فقط چند روز دو سه تانکر بیشتر می‌فرستند
جعفر مجدمی عضو شورای بخش غیزانیه : یکی از مهمترین مشکل‌های مردم بخش غیزانیه آب است و زمانی که آب برای من و شما و مسئولین یک مشکل می‌شود واقعا جای تمسخر دارد. اب از بدیهی‌ترین مسایل است و ما درباره هیچ موضوعی نمی‌توانیم صحبت و برنامه ریزی کنیم، چون آب نداریم.
او می‌گوید: ۴۰ سال است که با روستا‌های غیزانیه با مشکل آب روبرو هستند و هربار که مردم معترض می‌شدند برای چند روزی فشار آب را زیاد می‌کردند یا تانکر‌های بیشتری را در روستا قرار می‌دادند و بعد دوباره شرایط به روال عادی برمی‌گشت. سال ۹۵ استاندار بازدیدی از منطقه داشت قرار بود سه ماه بعد یعنی در دی ماه طرح آب رسانی افتتاح و مورد بهره برداری قرار بگیرد؛ این سه ماه رفت و اکنون خرداد ۹۹ هستیم.
غیزانیه بیش از ۷۵۰ حلقه چاه نفت فعال دارد 
او ادامه داد: ما بار‌ها اعلام کردیم که اجازه ندهید وضعیت به مردم برسد، پیش از آنکه مردم ورود کنند خودتان مسئله را حل کنید. بار‌ها شده برخی مسئولان فقط آمده‌اند فیلم و عکس گرفته‌اند.
عضو شورای غیزانیه می‌گوید: بخش غیزانیه بیش از ۷۵۰ حلقه چاه نفت فعال دارد اما مردم در رنج و عذاب زندگی می‌کنند. وعده‌های مسئولین برای آب این منطقه آنقدر به امروز و فردا رسید که مردم روزه‌دار غیزانیه بعد از آنکه چندین روز بدون آب بودند، در نهایت یک روز قبل از عید و به دلیل فشار زیادی که متحمل شده بودند جاده را به نشانه اعتراض بستند.
از بستن جاده‌ها نترسید؛ از اتفاقات بدتر بترسید
مجدمی با بیان اینکه همشهریان من در انتخابات با دبه‌های خالی و به نشانه نداشتن آب به صورت متمدنانه پای صندوق‌های رای آمدند، اما کسی پیام این اقدام آن‌ها را متوجه نشد، تصریح کرد: این رفتار مدنی آنها یعنی با وجود اینکه آب ندارم، اما به نظام پایبند هستم و به وظیفه خودم یعنی رای دادن عمل می‌کنم.
او می‌گوید: از اینکه این مردم از تشنگی و بی‌آبی به جاده می‌آیند و داد می‌زنند نباید ترسید. آنها احساسات صادق خود را نشان می‌دهند و بترسید از آن روزی که خشم خود را مانند برخی از جوامع نشان دهند. این مردم به راحتی به جاده آمدند و اعتراض خود را اینگونه نشان دادند.
بودجه خوزستان مگر پول بادآورده است که بی حساب و کتاب به پیمانکاران می‌دهید؟ 
عضو شورای بخش غیزانیه با انتقاد از اینکه مگر بودجه خوزستان پول بادآورده است که اینگونه بین پیمانکار‌ها پخش می‌کنند، تصریح کرد: بودجه خوزستان را به راحتی پخش می‌کنند اما هیچ پروژه‌ای تحویل نمی‌گیرند. در کجای دنیا اینگونه است که پول را به پیمانکار بدهند بدون آنکه زمان پایان آن را مشخص کنند؟ روز کلنگ‌زنی پروژه‌های استان مشخص است، اما تاریخ پایان آن نامشخص است.
با لوله کشی به شهرهای دیگر نفت و گاز می‌فرستند اما به بخش‌های خوزستان نمی‌توانند لوله آب بکشند!
مجدمی ادامه داد: ما مسئولان محلی بار‌ها و بار‌ها درخواست کردیم، بار‌ها نامه و تذکر دادیم و شرایط منطقه را تشریح کردم و حتی زمانی که به امام جمعه گفتم منطقه را با تانکر آب می‌دهیم با حالت تعجب گفت مگر زمان جنگ است؟ که گفتم حتی در بسیاری از مواقع همین تانکر هم برایمان آرزو است.
عضو شورای غیزانیه می‌گوید: مگر چقدر فاصله وجود دارد که اینها حتی نمی‌توانند یک لوله کشی آب ساده انجام دهند؟ چگونه به شهر‌هایی مانند اصفهان و … نفت و گاز را لوله کشی می‌کنند؟ چطور برای سایر شهر‌ها امکانات هست، اما برای خوزستان نه؟ چگونه است که برای لوله کشی پتروشیمی سه ماهه کار‌ها را تمام می‌کنند، اما برای یک لوله کشی آب ۴۰ سال است که وعده وعید می‌کنند! غیزانیه مستعد ۶۰ هزار هکتار زمین کشاورزی است که اگر آب داشتیم می‌توانسیم کار کنیم و مردم روستا دیگر بیکار نبودند. ما هیچ چیز نمی‌خواهیم دست از سرمان بردارید.

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.