به گزارش روابط عمومی شرکت بازرگانی دولتی ایران، حسن حنان به غلات نیوز گفت: یکی از سیاستهای ما این بود که گندمهای وارداتی در سیلوهای دولتی ذخیره شده و با گندمهای داخلی مانده در سیلوها اختلاط شود که این اقدام صورت گرفت و ما با ارسال گندمهای مختلط برای کارخانههای آرد، مشکل خبازیها را از بابت سفت شدن آرد رفع کردهایم.
حنان در خصوص اظهارات کارخانههای آرد مشهد مبنی اینکه محدودیت در تأمین گندم داخلی برای اختلاط، موجب ایجاد مشکل سفتی خمیر در واحدهای خبازی شده است، تصریح کرد: مشهد از جمله شهرهایی است که از ذخیره گندم داخلی برخوردار بوده و اختلاط صورت گرفته است و اظهارنظرهایی که در خصوص کمبود گندم داخلی جهت اختلاط در مشهد مطرح میشود، باید مورد بررسی قرار گیرد
قائم مقام معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: بهندرت در برخی از استانهای مرزی کشور مانند سیستان و بلوچستان، هرمزگان و کرمان که موجودی گندمهای داخلی به حداقل رسیده بود و به ناچار گندمهای خارجی به کارخانهها تزریق و به منظور جلوگیری از مشکل سفت شدن آردها (به دلیل سطح بالای گلوتن و پروتئین گندمها) در واحدهای خبازی، دستورالعملهایی از سوی پژوهشکده غلات و از طریق اتحادیهها به نانوایان داده شد که از جمله آن افزایش مدت زمان خواب خمیر و اضافه کردن برخی افزودنیها و نحوه اضافه کردن آب تا با این روشها مشکل در واحدهای خبازی رفع شود.
https://khateghtesadi.ir/?p=19774