×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۳۰ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 20 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش اقتصادوتجارت؛ ​ این واحد صنعتی در زمینی به مساحت ۲۰ هزار و ۸۱۰ متر مربع و با زیربنای ۱۲ هزار و ۱۳۳ متر مربع ساخته شده است.

میزان سرمایه گذاری این واحد ۵۰۰ میلیارد ریال بوده است و برای یکصد نفر اشتغال مستقیم به وجود آورده است.
گفتنی است، ​ وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان این سفر در نشستی با صنعتگران شهرک صنعتی شمس آباد در ساختمان فناوری این شهرک بزرگ صنعتی شرکت خواهد کرد.

در یک جنگ اقتصادی قرار داریم اما مصداق شکست تحریم ها را در واحدهای تولیدی مان می بینیم

وزیر صنعت، معدن و تجارت : باید نگاه همه دستگاه‌ها به موضوع تولید و رونق تولید جهادی و نتایج اقدامات آن‌ها ملموس باشد و تلاش ما به این معطوف است که از همه منابع ممکن و راه‌های موجود، مشکلات تولید را تسهیل کنیم.
​ رضا رحمانی پس از بازدید از دو کارخانه جهان کریستال و ونوس شیشه در شهرک صنعتی شمس آباد، در گفتگو با خبرنگاران افزود: محصولات صادراتی این واحد‌ها دارای ارزش اقتصادی بالایی برای کشور هستند و در این اقلام به خودکفایی رسیدیم و جلوی واردات این محصولات به کشور گرفته شده است.
وی با یادآوری اینکه جمهوری اسلامی ایران و ملت ایران در جنگ اقتصادی هستند، تصریح کرد:، اما مصداق شکست تحریم‌ها را اینجا و در همین واحد‌های تولیدی کشورمان داریم مشاهده می‌کنیم.

ضرورت تمرکز همه دستگاه‌ها روی موضوع رونق تولید
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اعلام اینکه مشکلاتی هم اگر هست، وظیفه ما و همه دستگاه‌های مسئول در حوزه تولید است که برای رفع آن‌ها اقدام کنیم، گفت: مقام معظم رهبری فرمودند همه دستگاه‌ها باید امسال روی رونق تولید و حل مشکلات در این حوزه متمرکز بشوند و اولویت آن هم حفظ تولید موجود و اشتغال موجود است.
رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات انجام شده در شهرک صنعتی بزرگ دیگر تهران (عباس آباد) افزود: خط آبرسانی با بیش از ۳۰ کیلومتر در شهرک صنعتی عباس آباد هم اکنون فعال شده و موضوع ترانس برق و مشکلات برق شهرک نیز حل شده است.
به زودی مشکل ورودی شهرک صتعتی شمس آباد حل می‌شود
وی ادامه داد: ورودی شهرک شمس آباد مشکلاتی داشته و در بازدید به عمل آمده مقرر شد به زودی این مشکل رفع شود و مشکلات آب و برق و موضوع توسعه خدمات این شهرک هم در دستور کار است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه سخنان خود، اضافه کرد: علیرغم مصادیق بودجه در دستگاه‌های خدمات رسان و وزارت صنعت، معدن و تجارت تلاش‌های لازم برای رفع و رجوع مشکلات اساسی شهرک شمس آباد در دستور کار است.
ضرورت توجه ویژه به شهرک‌های صنعتی به عنوان پیشران‌های اقتصادی و صنعتی کشور
رحمانی با اشاره به برخی انتظارات خود از دستگاه‌های ذیربط، گفت: انتظار ما از استانداری‌ها و فرمانداری‌ها این است که به این شهرک‌های صنعتی به عنوان پیشران‌های اقتصادی و صنعتی کشور توجه ویژه‌ای داشته باشند.
اشتغال ۳۷ هزار نفری شهرک صنعتی شمس آباد با توجه بیشتر به ۱۰۰ هزار نفر هم می‌تواند برسد
وی ادامه داد: شهرک شمس آباد، با اشتغال موجود بالغ بر ۳۷ هزار نفر، با اندک توجهی می‌تواند به ۱۰۰ هزار نفر هم برسد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در این باره تصریح کرد: ایجاد این تعداد اشتغال در استان تهران و شهرستان‌های این استان امکان کمی نیست و می‌تواند با ایجاد درآمد برای جوانان و رفع بیکاری بسیاری از معضلات و مشکلات این استان را کاهش دهد.
ضرورت داشتن نگرشی فراتر از شرایط عادی به صنعت و تولید کشور
رحمانی گفت: انتظار ما از همه دستگاه‌ها این است که به شرایط حاضر صنعت و تولید با نگرشی فراتر از شرایط عادی نگاه و توجه داشته باشند.
وی با بیان اینکه با افزایش تولید به طور مستقیم و غیر مستقیم درآمد‌های دولت هم افزایش پیدا می‌کند، تصریح کرد: جا دارد دستگاه‌های خدمات رسان در تخصیص بودجه‌ها با وجود محدودیت‌ها دقت عمل بیشتری داشته باشند.
رحمانی با اشاره به اینکه باید باور عمومی برای حمایت و توجه به بخش صنعت در میان آحاد مردم و همه دست اندرکاران ایجاد شود، گفت: مسلما نتایج این توجه در آینده به خوبی خود را نشان خواهد داد.
گفتنی است، وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان برنامه‌های خود در این سفر یکروزه در ساختمان فناوری شهرک صنعتی شمس آباد در نشست و جلسه با صنعتگران و تولیدکنندگان این شهرک بزرگ صنعتی شرکت کرد.

تامین منابع خودروسازان با فروش شرکت‌های وابسته

شرکت‌های ایران خودرو و سایپا امسال باید دو هزار میلیارد تومان از منابع خود را از فروش شرکت‌های وابسته تامین کنند

وزیر صنعت، معدن و تجارت در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران در پاسخ به پرسشی در این باره که رئیس سازمان خصوصی سازی اعلام کرده ایران خودرو و سایپا خود در ضمانت هستند و امکان واگذاری آن‌ها وجود ندارد، افزود: واگذاری این دو خودروساز در سال‌های ۹۸ و ۹۹ انجام می‌شود و این موانع یادشده، مانع واگذاری آن‌ها نخواهد بود.
رضا رحمانی اضافه کرد: در موضوع واگذاری خودروسازان سه بسته را پیشنهاد و آغاز کردیم که در مرحله نخست باید اموال و املاک غیر تولیدی، در مرحله دوم شرکت‌های وابسته و در مرحله سوم شرکت‌های اصلی دو خودروساز واگذار شود.
وی در پاسخ به پرسش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما در این باره که قطعه سازان هم برای خرید سهام خودروسازان ورود کرده اند یا خیر؟ گفت: ما نمی‌گوییم چه کسی بخرد یا چه کسی نخرد می‌گوییم آن‌هایی که می‌آیند علاوه بر صلاحیت‌های درج شده در قانون، جدیت در این کار داشته باشند، زیرا هدف این است که مشکلات خودروسازی حل و خدمات بهتری به مردم ارایه شود.
رحمانی افزود: قطعه سازان، تشکل‌ها و کنسرسیوم‌هایی دارند که حتما می‌توانند بیایند و به این موضوع ورود کنند.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود کاهش قیمت ارز، قیمت کالا‌ها کاهش نمی‌یابد؟ گفت: بازار خود را با شرایط جدید البته با یک تاخیر زمانی وفق خواهد داد ضمن اینکه برای کاهش قیمت کالاها، قیمت ارز هم باید تثبیت شود.
رحمانی افزود: برخی کالاها، چون با قیمت قبل خریداری شده شاید همچنان با قیمت بالا عرضه شود، اما وقتی خرید‌های بعدی انجام می‌شود این قیمت‌ها کاهشی خواهد بود. با رصدی که از قیمت کالا‌ها در یک ماه گذشته انجام دادیم قیمت بیشتر کالا‌ها رو با کاهش بوده که یک علت آن تثبیت نرخ ارز است و اگر این تثبیت ادامه یابد باز هم قیمت‌ها کاهش می‌یابد و روند هم همین کاهش را نشان می‌دهد.
وی درباره مصوبه سران قوا درباره الحاق وظایف بازرگانی حوزه کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: سران قوا مصوب کردند وظایف بازرگانی بخش کشاورزی که از وزارت صنعت، معدن و تجارت جدا و به وزارت جهاد کشاورزی محول شده بود دوباره به وزارت صنعت برگردد و قائم مقام بازرگانی در وزارت صنعت ایجاد شود تا با توان بیشتری وظایف بازرگانی بخش کشاورزی را پیگیری کند که این کار انجام شد.
رحمانی افزود: اگر مجلس به تفکیک وزارت بازرگانی رای دهد همه این وظایف متناسب با شرایط جدید در این وزارت خانه متمرکز خواهد شد ما این کار را به نفع کشور می‌دانیم، زیرا در شرایط جدید لازم است خدمات بهتر و بیشتری به مردم ارایه شود از این رو از تفکیک وزارت بازرگانی حمایت می‌کنیم.
وزیر صنعت درباره آخرین وضع خودرو‌های دپو شده در گمرک گفت: موانعی در ترخیص خودرو‌ها وجود داشت، اما آن دسته از خودرو‌هایی که نواقص شان قابل رفع بود ترخیص شد، از نظر ما مشکلی نبوده و گفتیم که ثبت سفارش کنند، اما بعضی از خودرو‌ها با حجم موتور بالای ۲ هزار و ۵۰۰ سی سی ­و یا دارا نبودن ضوابط فنی همچنین مشکل توقیف قضایی، ترخیص نشد که این موارد از اختیارات ما خارج است.
رحمانی افزود: ترخیص خودرو‌های موجود در گمرک یک بار تمدید شده، اما فعلا برنامه ایی برای تمید مجدد آن وجود ندارد، البته ممکن است در آینده شرایط جدیدی به وجود بیاید.
وی درباره مشکلات زیرساختی در شهرک‌های صنعتی، به ویژه تامین آب و برق در این شهرک‌ها گفت: عدد و رقم درباره تامین آب و برق شهرک‌ها کم نیست به طور نمونه در اطراف تهران برای هرکدام از این مشکلات تامین پست‌های برق و آبرسانی، ۵۰۰ میلیارد تومان کمبود داریم حتی در مواردی ۳۰ کیلومتر خط انتقال آب نیاز است.
رحمانی با بیان اینکه شرکت‌های خدمات رسان شهرک‌های صنعتی می‌گویند بودجه کافی برای این خدمات نداریم، افزود: در موارد زیادی قانون تصریح کرده که این شرکت‌ها باید خدمات را به شهرک‌ها برسانند، اما با توجه به نقش مهم شهرک‌های صنعتی در تولید ملی، دولت باید در بودجه منابع کمکی را برای سازمان‌های آب و برق در نظر بگیرد، این همیشگی نیست بلکه یک کار جهادی باید انجام شود تا با تامین زیرساخت ها، واحد‌های جدید در شهرک‌ها احداث شوند و واحد‌های موجود نیز ظرفیت‌های خود را توسعه دهند.

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.