×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : شنبه, ۳۱ شهریور , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Saturday, 21 September , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد اکسین خوزستان، امروز سه شنبه پنجم بهمن‌ماه امین ویسی نژاد مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان اظهار کرد: واحد سفارشات و انبارها از پنج قسمت مواد اولیه، محصول، محصولات فرعی، قطعات و کالا و قسمت سفارشات و کنترل موجودی تشکیل شده است.

وی افزود: انبارهای مواد اولیه وظیفه دریافت، برش، تحویل اسلب به خط تولید را بر عهده دارند و انبارهای محصول دریافت محصول از خط تولید، انبارش و در نهایت ارسال محصول به مشتری را انجام می‌دهند.

ویسی نژاد گفت: در سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹ در مجموع ظرفیت جهت انبارش تقریبی ۳۰۰ هزار تُن مواد اولیه با احداث ۲ انبار جدید در محوطه فولادسازی و ضلع شمالی شرکت و ۳ دستگاه ریچ استاکر جهت دریافت و انبارش مواد اولیه ایجاد کردیم.

وی ادامه داد: در حوزه محصول مطابق سالیان گذشته سعی کردیم در کوتاه‌ترین زمان ممکن محصول را به مشتری ارسال کنیم و خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود نداشت.

مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان عنوان کرد: تاکنون ظرفیت انبارش ۱۴ هزار کالا در شرکت ایجاد شده و به بهترین شکل ممکن نگه‌داری می‌شوند. همچنین ظرفیت سازی انبارش کالاهایی که نیاز به نگه‌داری در انبار سرد دارد با ایجاد یک انبار سرد جدید در انبار مرکزی نیز ایجاد شده و انبار شیمیایی توسعه و استاندادسازی شد.

وی بیان کرد: نیروهای کل مجموعه انبارها ۱۲۰ نفر هستند که بخشی از آن‌ها کار برش اسلب و بسته بندی را به شکل برون سپاری انجام می‌دهند که ۷۰ نیروی مستقیم شرکت و مابقی نیروی پیمانکار هستند.

ویسی نژاد اضافه کرد: یک مورد در بحث توسعه انبارها ایجاد یک انبار جدید جهت افزایش ظرفیت انبارش سر ورق ها به میزان ۱۰ هزار تُن می باشد که کارهای طراحی آن انجام شده و در حال برگزاری مناقصه می باشد.

وی ادامه داد: همچنین در موضوع کنار ورق ها که یکی از محصولات فرعی می باشد با ایجاد ۲ انبار جهت انبارش کناره ورق ها ظرفیت انبارش ۱۵ هزار تن ایجاد گردید.

مدیر انبارها و سفارشات شرکت فولاد اکسین خوزستان افزود: شاخص‌ترین اتفاق در این حوزه توسعه ظرفیت انبارش ۳۰۰ هزار تن مواد اولیه است چرا که هر گاه مواد اولیه به میزان کافی داشته باشیم می‌توانیم نوسانات بازار را کنترل و وابستگی به عوامل بیرونی را کمتر کنیم.

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.