×

منوی بالا

منوی اصلی

دسترسی سریع

اخبار سایت

اخبار ویژه

امروز : جمعه, ۱۴ اردیبهشت , ۱۴۰۳  .::.   برابر با : Friday, 3 May , 2024  .::.  اخبار منتشر شده : 0 خبر

به گزارش خط اقتصادی به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل منطقه آزاد چابهار، بهروز شهنوازی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: با ادامه محدودیت‌ها، میزان خسارت هتل‌داران این منطقه از ۳۰ میلیارد تومان هم عبور خواهد کرد.

رییس جامعه هتل‌داران منطقه آزاد چابهار بیان داشت: اگر بخواهیم بدون بهره‌گیری از روش‌های مختلف، جلوی ورود گردشگران را بگیریم، شریان زندگی همه اقشار این دیار به طور زنجیروار قطع خواهد شد.

او ادامه داد: وقتی که مسافر و گردشگر به چابهار نیاید، از راننده‌های تاکسی گرفته تا رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها و سایر اصناف دچار ورشکستگی می‌شوند که (میزان خسارت این اصناف در اختیار ما نیست) اما می‌توان همه این موضوعات را به خوبی مدیریت کرد چراکه منطقه آزاد چابهار، محصور است و گردشگران باید از مبادی مشخصی وارد شوند.

وی با بیان اینکه فعالیت هتل‌داران چابهار از ۲۲ اسفند ۹۹ تا ۲۲ فروردین‌ماه ۱۴۰۰ ممنوع اعلام شد تصریح کرد: بعد از آن مجددا ۱۰ روز دیگر به این محدودیت‌ها اضافه شد و این درحالی است که همه هتل‌داران از قبل، پول رزرو اتاق‌ها را از مسافران دریافت کرده بودند و مجدد مجبور شدند پول‌ها را برگردانند.

شهنوازی با بیان اینکه بیشتر درآمد هتل‌داران مربوط به بازه زمانی ذکر شده است گفت: وقتی برای ساخت یک هتل‌ کپری ۱۰ میلیارد تومان هزینه شده است مسلما مالک آن مجموعه باید بتواند با کسب درآمد از عهده اقساط بانکی بربیاید مگرنه با مشکلات عدیده‌ای مواجه می‌شود.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون هتل‌داران چابهار بیشتر نیروها و پرسنل خود را تعدیل کرده‌اند بیان داشت: ادامه این روند می‌تواند خسارات مالی جبران‌ناپذیری به جامعه هتل‌داران وارد کند.

رییس جامعه هتل‌داران منطقه آزاد چابهار اضافه کرد: در ۱۵ هتل چابهار بیش از ۲۴۰ پرسنل تعدیل شده است.

وی گفت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی شود تا هتل‌داران مجبور نشوند کسب و کار خود را رها کنند و پیشنهاد می‌کنم تا زمانی که به همه مردم واکسن کرونا تزریق می‌شود، برای هتل‌داران و سایر مراکز اقامتی تسهیلات مناسبی درنظر گرفته شود.

شهنوازی با بیان اینکه روند موجود باعث از بین رفتن هتل‌داری خواهد شد اظهار داشت: از مسوولان می‌خواهیم تسهیلات «بدون سود» را مد نظر قرار داده و برای وام‌های گذشته (موج نخست کرونا) که ۶ ماه تنفس داشتند، یک سال دیگر هم برای بازپرداخت اقساط، مهلت لحاظ کنند.

وی ادامه داد: تسهیلاتی که می‌تواند به بوم‌گردی‌های کوچک روستایی کمک کند نباید از ۵۰ میلیون تومان کمتر باشد و این رقم برای هتل‌ها و بوم‌گردی‌های بزرگ، ۱۲ میلیارد تومان است.

شهنوازی از مسوولان خواست: برای هزینه‌های آب، برق، بیمه و مالیات اصناف خصوصا هتل‌داران، که سر به فلک کشیده است هم معافیت‌هایی در نظر گرفته شود.

او با بیان اینکه مسافران پروازی، قبل از سوار شدن به هواپیما معاینه می‌شوند گفت: جاذبه‌های گردشگری چابهار در تمامی کشور کم‌نظیر هستند و باید هرچه سریع‌تر برای ورود گردشگران با رعایت همه موارد بهداشتی، برنامه‌ریزی کنیم تا معیشت مردم دچار مشکل جدی نشود.

«سال گذشته میزان خسارت هتل‌داران از محدودیت‌های کرونایی تقریبا همین میزان بود»

در منطقه آزاد چابهار تعداد ۱۵ واحد هتل و مرکز اقامتی در حال فعالیت بوده و ۹ هتل دیگر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حال ساخت است.

ا

خط اقتصادی

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

برای ارسال دیدگاه شما باید وارد سایت شوید.